Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември.

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!
03/11/2017
Сезонски попуст до -40% почнувајќи од денес!
24/12/2017

Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември.

На Ваше барање, ја продолжуваме акцијата на Комерцијална банка и ПЕКО!

Попустот од 10% за секое купување во ПЕКО со која било дебитна или кредитна картичка од Комерцијална банка продолжува да важи до 26 ноември 2017 година.

Попустот и натаму се однесува на сите производи и сите продажни места на ПЕКО, при плаќања со сите дебитни и кредитни картички издадени од Комерцијална банка АД Скопје.