Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје!
03/11/2017
Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември.
15/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!

Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Комерцијална Банка АД – Скопје, на рати или во целосен износ, во период од 03.11.2017 до 19.11.2017.
Ве очекуваме,