Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје!

Обувки со заштитна мембрана – зошто ни се потребни за претстоечката сезона?
15/11/2016
Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!
03/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје!
Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Стопанска Банка АД – Скопје, на рати или во целосен износ, во период од 03.11.2017 до 26.11.2017.