12/07/2020

Сезонски Попуст до 40% во продавниците на Peko!

21/04/2020

-20% попуст во продавниците на Peko

26/03/2020

Разгледајте ги новите модели од пролетната колекција на Peko, 2020

26/09/2019

Разгледајте ги новите модели од есенската колекција на Peko 2019

11/05/2019

Омилен бренд на студентите за 2018 година

Peko бренд за сите генерации!
10/05/2019

Реновирана продавницата Peko I ул.Македонија 23 1000 – Скопје

Долгогодишната традиција продолжува во нов, современ, атрактивен амбиент…разгледајте како си поминавме, Ве очекуваме!
02/03/2019

Разгледајте ги новите модели од пролет/лето колекцијата на Peko

16/09/2018

Разгледајте ги новите модели од есенската колекција на Peko

24/12/2017

Сезонски попуст до -40% почнувајќи од денес!

Подновете се со вашите омилени чевли за оваа сезона. Сезонски попуст до -40% почнувајќи од денес!
15/11/2017

Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември.

Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември. На Ваше барање, ја продолжуваме акцијата на Комерцијална банка и ПЕКО! Попустот од 10% за секое […]
03/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје! Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Комерцијална Банка […]
03/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје!

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје! Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Стопанска Банка […]
15/11/2016

Обувки со заштитна мембрана – зошто ни се потребни за претстоечката сезона?

Непропустливи, топли и удобни обувки се она што на секого од нас му е потребно за време на студено, врнежливо и ветровито време. Зошто зашитната мембрана […]