Тука можете да прочитате се за детските обувки и како децата да растат правилно

ПРАВИЛЕН ИЗБОР НА ОБУВКИ

При купувањето на чевли важно е да се направи правилен избор, како би можеле да го следат правилниот развој на стапалата. Правилниот развој на стапалата придонесува за правилен развој на целото тело. За нашите најмалечки препорачливо е што подолго чекорење со боси ноџиња по камчиња, бидејки со тоа ќе се поттикне правилниот развој и ќе се стимулираат нервните завршетоци.

КОРИСНИ СОВЕТИ

КРЕАТИВНИ ИГРИ

Боенка
Играј
Меморија
Играј
Пронајди
Играј
Поврзи
Играј
Previous
Next

За најмалите имаме издвоено креативни игри, за да го исполнат своето слободно време.

Одбери една од лево прикажаните игри и забавувај се.
peko-shoes-8

Провери големина на обувка

Во полето лево, внесете ја големината на стапалото во цм

Бројчаникот е евидентен и може да има отстапки